Eames stoel kopen

De Eames DAW blauw, gecombineerd met zijn groene broertje

Eames DAW blauw: een stoel die rust uitstraalt

De kleur blauw staat niet alleen voor kinderlijkheid, integendeel zelfs! De kleur blauw is de kleur van rust en simpliciteit die wel degelijk een grote mate van volwassenheid met zich mee kan dragen! Denk aan een interieur waarin u meerdere tinten blauw terug laat komen, gecombineerd met hout meubilair (wat mooi aansluit op het houten onderstel van de Eames DAW blauw!).

Eames DAW blauw combineren

Eames DAW blauw kopen

De Eames DAW blauw met groen: een veel geziene en mooie combinatie!

U kunt de Eames DAW blauw echter ook prima combineren met andere, voornamelijk koude, tinten. Denk aan groen, wit, grijs en zwart. Zeker grijstinten doen het heel goed gecombineerd met de Eames DAW blauw. Echter, het houten onderstel, dat wel degelijk enigszins warme houtelementen bevat, past prima onderstel, wat tevens een bewijs is dat de Eames DAW blauw juist ook heel mooi past bij warmere houttinten.

Eames DAW blauw kopen?

Wilt u de Eames DAW blauw toch liever inzetten als kindermeubilair, dan is deze hier op kinderformaat te bestellen! Echter, de volwassen formaten zijn op een breder scala aan webshops te bestellen. Zo kunt u de Eames DAW blauw als replica of als origineel bestellen, afhankelijk van uw smaak budget. (Originele) Vitra verkooppunten als BigBrands verkopen de stoel namelijk niet alleen voor een hogere prijs dan de replica, maar ook in een andere kleur. Zo is het origineel alleen in Oceanblue te koop terwijl de replica in babyblauw wordt vervaardigd. Het origineel vindt u hier en de hoogwaardige Eames DAW replica is bij bijvoorbeeld Furnaround.com.

Eames stoelen online kopen

De Eames DAW donkerblauw staat prachtig aan een houten tafel

DAW stoel kopen

Dit restaurant bewijst dat de blauwe Eames DAW ook ontzettend leuk staat met andere kleuren!

Eames DAW online bestellen

Eames DAW als minimalistisch pronkstuk

Eames stoel kopen

Eames DAW blauw, gebroederlijk gecombineerd met andere kleuren DAW’s