Eames stoel kopen

Mix and Match = More!

Eames DAW groen: natuurlijk mooi

De Eames DAW groen is een van de velen manieren om natuur in uw huis te halen. Het model zelf doet al aan een plant denken: het houten onderstel doet denken aan de stam en het plastic bovenstel representeert de bladeren. Dat is symbolisch natuurlijk heel mooi en aardig maar hoe valt het in de praktijk te combineren? Op velen manieren, kan ik u zeggen! De redactie vindt de kleur groen vooral mooi wanneer gecombineerd met warme tinten zoals oker, goud en brons. Dat is echter nog maar een van vele mogelijkheden die op de Eames DAW groen van toepassing zijn.

De Eames DAW groen als blikvanger

DAW stoel Eames kopen

Donkergroen past mooi bij bakstenen muren!

Een andere mogelijkheid is namelijk om de stoel als blikvanger terug te laten komen in uw interieur. Dit doet u door het juist te combineren met non-kleuren zoals zwart en wit. Als u dat vervolgens combineert met mooi eikenhout, dan zal u ongetwijfeld versteld staan van de moderne indruk die een groene stoel kan geven. Leg nog eens een bakje groene appels op tafel en uw interieur met de Eames DAW groen is een perfect plaatje!

Eames DAW groen online kopen?

Uiteraard is de Eames DAW, evenals velen anderen meubels, online te koop. Voornamelijk de replica webshops bieden een grote verscheidenheid aan designstoelen aan waardoor er veel concurrentie is. Welke van de velen moet u nou kiezen? Wij raden Furnaround aan, een webshop die de Eames DAW van hoogwaardige ABS-plastic verkoopt. Deze verkoopt de stoel in zowel olijfgroen als appelgroen. De originele verkoopt het model alleen in appelgroen en is ook wat duurder in prijs.

Eames DAW stoel bestellen

Eames DAW groen featuring Eames DAW blauw

Eames DAW online kopen

De retro uitvoering van de groene Eames DAW!

Eames DAW groen online

Een appelgroene Eames kuipstoel met een bijpassende boekenkast!

Eames DAW online verkrijgbaar

Een brocante uitvoering van de Eames DAW groen

De Eames DAW online verkrijgbaar

De Eames DAW in een bijpassende minimalistische omgeving

DAW stoel kopen

Eames DAW groen gecombineerd met andere kleuren DAW’s